Muziekhuis SwING

Muziekhuis SwING is een Dansschool gelegen aan Blériotstraat 12 in Heerlen.

Meer informatie over Muziekhuis SwING in Heerlen

Muziekhuis SwING is een Dansschool gelegen in Heerlen op Blériotstraat 12.

Kom erachter wat Muziekhuis SwING voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Muziekhuis SwING om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Muziekhuis SwING op de juiste plek. Bij Muziekhuis SwING kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Muziekhuis SwING in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Blériotstraat 12 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij Muziekhuis SwING. Je kan Muziekhuis SwING telefonisch bereiken op: 31 43 306 6439 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Muziekhuis SwING en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Muziekhuis SwING? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muziekhuis SwING het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Muziekhuis SwING

Bezoekers bekeken ook