De Muziekzolder Wolvega

De Muziekzolder Wolvega is een Cultureel centrum gelegen aan Aan de Schipsloot 8 in Wolvega.

Meer informatie over De Muziekzolder Wolvega in Wolvega

De Muziekzolder Wolvega is een Cultureel centrum gelegen in Wolvega op Aan de Schipsloot 8.

Kom erachter wat De Muziekzolder Wolvega voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Muziekzolder Wolvega om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Cultureel centrum in de buurt van Wolvega? Dan ben je bij De Muziekzolder Wolvega op de juiste plek. Bij De Muziekzolder Wolvega kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Muziekzolder Wolvega in Wolvega is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Cultureel centrum is gelegen aan Aan de Schipsloot 8 in Wolvega. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wolvega of niet, iedereen is welkom bij De Muziekzolder Wolvega. Je kan De Muziekzolder Wolvega telefonisch bereiken op: 31 6 41202612 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://muziekzolderwolvega.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Muziekzolder Wolvega en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Muziekzolder Wolvega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Muziekzolder Wolvega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Muziekzolder Wolvega

Bezoekers bekeken ook