Nerolesque

Nerolesque is een Dansschool gelegen aan Kleine Steeg 13, 2 in Sittard.

Meer informatie over Nerolesque in Sittard

Nerolesque is een Dansschool gelegen in Sittard op Kleine Steeg 13, 2.

Kom erachter wat Nerolesque voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Nerolesque om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Nerolesque op de juiste plek. Bij Nerolesque kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Nerolesque in Sittard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kleine Steeg 13, 2 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Nerolesque. Je kan Nerolesque telefonisch bereiken op: 31 6 50464146 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://nerolesque.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Nerolesque en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Nerolesque? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerolesque het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Nerolesque

Bezoekers bekeken ook