Dansschool Poelman

Dansschool Poelman is een Dansschool gelegen aan Kerkstraat 8 in Musselkanaal.

Meer informatie over Dansschool Poelman in Musselkanaal

Dansschool Poelman is een Dansschool gelegen in Musselkanaal op Kerkstraat 8.

Kom erachter wat Dansschool Poelman voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Poelman om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Musselkanaal? Dan ben je bij Dansschool Poelman op de juiste plek. Bij Dansschool Poelman kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Poelman in Musselkanaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkstraat 8 in Musselkanaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Musselkanaal of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Poelman. Je kan Dansschool Poelman telefonisch bereiken op: 31 599 671 880 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolpoelman.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Poelman en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Poelman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Poelman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Poelman

Bezoekers bekeken ook