Dansatelier Over de Linge

Dansatelier Over de Linge is een Dansschool gelegen aan Binderserf 22 in Arnhem.

Meer informatie over Dansatelier Over de Linge in Arnhem

Dansatelier Over de Linge is een Dansschool gelegen in Arnhem op Binderserf 22.

Kom erachter wat Dansatelier Over de Linge voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansatelier Over de Linge om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Dansatelier Over de Linge op de juiste plek. Bij Dansatelier Over de Linge kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansatelier Over de Linge in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Binderserf 22 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Dansatelier Over de Linge. Je kan Dansatelier Over de Linge telefonisch bereiken op: 31 6 55564898 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansatelieroverdelinge.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansatelier Over de Linge en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansatelier Over de Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansatelier Over de Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansatelier Over de Linge

Bezoekers bekeken ook