1. overige producten
  2. Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. Op deze pagina weet je precies wat Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner.

Kleur

Ingrediënten

Glycine Soybean Oil, Tocopherol, Acetone, Ethyl Acetate, Butyl Acetate

Inhoud

100 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Duitsland

0.10 kg

Omschrijving van Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner.

De Pink Gellac Nail Cleaner is een musthave voor iedereen die gellak draagt. Deze cleaner is speciaal ontworpen voor het verwijderen van gellak. De formule is 100% Vegan en HEMA free en bevat geen agressieve bestanddelen. Dankzij de formule is deze cleaner zacht maar effectief en zorgt hij ervoor dat je nagels er gezond uitzien. De Pink Gellac Nail Cleaner bevat 100ml en is gemakkelijk aan te brengen. Breng de cleaner aan op je nagels met een wattenschijfje, laat de cleaner enkele seconden intrekken en verwijder de gellak vervolgens met een wattenschijfje. Hierna kun je je nagels reinigen met lauw water en daarna weer de gellak aanbrengen. Met deze cleaner kun je dus moeiteloos je gellak verwijderen zonder je nagels te beschadigen.

Veelgestelde vragen over Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. wordt verkocht met een inhoud van 100 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.10 kg

De kleur waarin Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Glycine Soybean Oil, Tocopherol, Acetone, Ethyl Acetate, Butyl Acetate

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. vindt zijn origine in Duitsland. Dit is de plek waar Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 100ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica