1. overige producten
  2. Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black.

Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. Op deze pagina weet je precies wat Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Ingrediënten onbekend, raadpleeg de verpakking voor meer informatie

Inhoud

100 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

0.03 kg

Omschrijving van Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black.

De Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black is een zeer exclusieve mascara die perfect is voor het creëren van een dramatisch oogopslag. Deze mascara geeft je wimpers een volumineuze, dramatische look die langdurig blijft zitten. De fijne borsteltjes zijn voorzien van een speciale coating, waardoor je wimpers extra veel volume krijgen. De geavanceerde samenstelling garandeert een optimaal resultaat met slechts één laagje mascara. De Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black is speciaal ontworpen om maximaal volume en intensiteit te geven. Deze mascara geeft je wimpers een intense, zwarte kleur die je ogen meteen een boost geeft. Het speciale ingrediënt dat toegevoegd is aan deze mascara, helpt je wimpers te verzorgen en voorkomt dat ze uitdrogen. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag zitten. Dankzij deze mascara kun je een prachtige, stralende look creëren die je zelfvertrouwen zal verhogen.

Veelgestelde vragen over Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black.

Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. wordt verkocht met een inhoud van 100 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.03 kg

De kleur waarin Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ingrediënten onbekend, raadpleeg de verpakking voor meer informatie

Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Pupa Milano Vamp! Mascara 100 Extra Black. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica