1. overige producten
  2. Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset.

Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. Op deze pagina weet je precies wat Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset.

Kleur

Roze, oranje, paars

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

154 g

Omschrijving van Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset.

Real Techniques Everyday Essentials-kwastenset is dé musthave set voor iedereen die op zoek is naar een professionele look. De kwastenset bevat alle essentiële tools die je nodig hebt om de perfecte look te creëren. De set bevat zelfs een vernieuwende verpakking en is geschikt voor het aanbrengen van foundation, concealer, blush, highlighter en oogschaduw. De set bevat de RT 400 Blush Brush voor het contouren en vormen van je wangen voor een subtiele glow. De #1 bestseller Miracle Complexion Sponge is ook in de set opgenomen voor het blenden van vloeibare of cream foundation. Met de RT 300 Deluxe Crease Brush breng je cream of poederoogschaduw aan en blend je deze met de RT 402 Setting Brush subtiel. Met deze kwastenset creëer jij de perfecte look!

Veelgestelde vragen over Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset.

Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 154 g

De kleur waarin Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. verkocht wordt is Roze, oranje, paars. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Real Techniques Everyday Essentials Kwastenset. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica