Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. Op deze pagina weet je precies wat Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, m-Aminophenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, CI 77491.

Inhoud

10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml

Houdbaarheid na opening

6 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

25 g

Omschrijving van Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml.

Refectocil is een uitstekend merk als het gaat om wenkbrauw- en wimperverf. Deze wenkbrauw- en wimperverf diep 15 ml van Refectocil is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een lange duur. Deze verf heeft een extra diepe kleur die je wenkbrauwen en wimpers kan veranderen in intense kleuren. De verf is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wenkbrauwen en wimpers een duurzaam en intens resultaat. De verf is ook dermatologisch getest en is veilig en mild voor je huid. Deze wenkbrauw- en wimperverf diep 15 ml van Refectocil is ook verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin, donkerbruin en nog veel meer. Zo kun je kiezen voor een kleur die het beste bij je past. Deze verf is ook gemakkelijk te verwijderen met een speciale verwijderingsvloeistof. Dit maakt het eenvoudig om je look aan te passen als je dat wilt. Met deze wenkbrauw- en wimperverf diep 15 ml van Refectocil ben je verzekerd van een intens, duurzaam resultaat.

Veelgestelde vragen over Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml.

Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. wordt verkocht met een inhoud van 10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml. Het heeft tevens een gewicht van 25 g

De kleur waarin Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, m-Aminophenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, 2,4-Diaminophenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, CI 77491.

Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Refectocil Wenkbrauw- en Wimperverf diep 15 ml. 6 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica