1. overige producten
  2. Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles.

Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. Op deze pagina weet je precies wat Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles.

Kleur

Bruin

Ingrediënten

Ethyl Methacrylate, Hydroxpropyl Methacrylate, Tetraethylene Glycol Dimethacrylate, Glycerol Dimethacrylate, Dimethyltolylamine

Inhoud

120 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

132 g

Omschrijving van Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles.

Royala Acryl vloeistof Liquid Monomer Nagellak is een 120 ml fles met een professionele kwaliteit acryl vloeistof die uitstekend vermengbaar is met acrylpoeder. Je kunt er je penseel mee volledig onderdompelen, waarna er een perfecte mengeling ontstaat. Het resultaat is een stevige, glanzende en glad afgewerkte nagel. De Royala Acryl vloeistof Liquid Monomer Nagellak is geschikt voor professionele technieken, zoals 3D-kunst, one-strokes, marmertechnieken en kleur- en omgekeerd verlopen. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die de hardheid en duurzaamheid van de nagels verbeteren. Het is ook een uitstekende keuze voor beginners die de basisbeginselen van acrylnagels willen leren. Na gebruik van de vloeistof is het aan te raden om je penseel te reinigen met een kwast conditioner of cleaner, zodat het in goede staat blijft.

Veelgestelde vragen over Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles.

Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. wordt verkocht met een inhoud van 120 ml. Het heeft tevens een gewicht van 132 g

De kleur waarin Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. verkocht wordt is Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ethyl Methacrylate, Hydroxpropyl Methacrylate, Tetraethylene Glycol Dimethacrylate, Glycerol Dimethacrylate, Dimethyltolylamine

Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Royala Acryl vloeistof liquid monomer nagellak 120 ml fles. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica