1. overige producten
  2. Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met.

Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. Op deze pagina weet je precies wat Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met.

Kleur

zwart

Ingrediënten

Inhoud

200 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.18 kg

Omschrijving van Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met.

De Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met is het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Het is een complete set met alles wat je nodig hebt voor het knippen, schoonmaken en vormen van je nagels. De set is gemaakt van hoogwaardig chirurgisch roestvrij staal waardoor de messen extra scherp en sterk zijn. Het chirurgische staal is antiseptisch en bestand tegen bacteriën, schimmels en infecties. Het ergonomische ontwerp van de nagelknippers en tangen maken het gemakkelijk om de messen precies te plaatsen waar je ze wilt hebben. Bovendien zijn de messen voorzien van een unieke dubbele gekartelde rand, zodat je nagels netjes worden gesneden. De speciale kroonvormige knop op de achterkant van de tangen stelt je in staat om de messen met een minimale druk te openen en te sluiten. De luxe cadeau doos bevat ook een speciale buffer voor het polijsten van je nagels en een schoonmaakborstel voor het verwijderen van overtollig vuil. De set wordt geleverd met een leuke verpakking en een hand.

Veelgestelde vragen over Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met.

Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. wordt verkocht met een inhoud van 200 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.18 kg

De kleur waarin Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. verkocht wordt is zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Obioli ™ Nagelknipper Set Luxe Cadeau Doos voor Mannen en Vrouwen Nageltang Nagelschaar Kalknagels Teennagel Met. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica