1. overige producten
  2. Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox.

Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. Op deze pagina weet je precies wat Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Acrylonitril-Butadieen-Styreen (ABS) | ,

Inhoud

136 g

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.14 kg

Omschrijving van Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox.

Royala's French Half Cover Nageltips bieden een elegante en professionele look die perfect aansluit bij elke stijl. De tips zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en sterk is. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen op de nagels, zodat u de perfecte kunstmatige nagels kunt creëren. Deze nageltips zijn verkrijgbaar in een set van 500 stuks, met 10 verschillende maten. Dit betekent dat u altijd de perfecte maat voor elke nagel kunt vinden. Ze zijn verpakt in een handige tipbox, waardoor u ze eenvoudig kunt opbergen en organiseren. De nageltips zijn ook geschikt voor gebruik met acryl en gellak. Dankzij de transparantheid kunt u de kleur aanpassen aan de rest van uw kleding of make-up. De nageltips geven uw kunstnagels een perfecte afwerking, waardoor ze er langer en natuurlijker uitzien.

Veelgestelde vragen over Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox.

Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. wordt verkocht met een inhoud van 136 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.14 kg

De kleur waarin Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Acrylonitril-Butadieen-Styreen (ABS) | ,

Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Royala Nagel Tips French Half Cover 500 Stuks 10 maten Transparant Acryl en Gel in tipbox. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica