WZK Dance en Aerobics

WZK Dance en Aerobics is een Dansschool gelegen aan Kloosterland 5 in Wassenaar.

Meer informatie over WZK Dance en Aerobics in Wassenaar

WZK Dance en Aerobics is een Dansschool gelegen in Wassenaar op Kloosterland 5.

Kom erachter wat WZK Dance en Aerobics voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek WZK Dance en Aerobics om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wassenaar? Dan ben je bij WZK Dance en Aerobics op de juiste plek. Bij WZK Dance en Aerobics kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

WZK Dance en Aerobics in Wassenaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kloosterland 5 in Wassenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wassenaar of niet, iedereen is welkom bij WZK Dance en Aerobics. Je kan WZK Dance en Aerobics telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://wzk-dance-aerobics.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar WZK Dance en Aerobics en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij WZK Dance en Aerobics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WZK Dance en Aerobics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. WZK Dance en Aerobics

Bezoekers bekeken ook