Salsa Diversión

Salsa Diversión is een Salsaschool gelegen aan Dommelseweg 2 in Valkenswaard.

Meer informatie over Salsa Diversión in Valkenswaard

Salsa Diversión is een Salsaschool gelegen in Valkenswaard op Dommelseweg 2.

Kom erachter wat Salsa Diversión voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Diversión om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Salsaschool in de buurt van Valkenswaard? Dan ben je bij Salsa Diversión op de juiste plek. Bij Salsa Diversión kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Diversión in Valkenswaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Salsaschool is gelegen aan Dommelseweg 2 in Valkenswaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Valkenswaard of niet, iedereen is welkom bij Salsa Diversión. Je kan Salsa Diversión telefonisch bereiken op: 31 40 848 1953 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://salsadiversion.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Diversión en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Diversión? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Diversión het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Diversión

Bezoekers bekeken ook