Salsa Wageningen

Salsa Wageningen is een Dansschool gelegen aan Kortestraat 2 in Wageningen.

Meer informatie over Salsa Wageningen in Wageningen

Salsa Wageningen is een Dansschool gelegen in Wageningen op Kortestraat 2.

Kom erachter wat Salsa Wageningen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Wageningen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Salsa Wageningen op de juiste plek. Bij Salsa Wageningen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Wageningen in Wageningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kortestraat 2 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Salsa Wageningen. Je kan Salsa Wageningen telefonisch bereiken op: 31 6 22828982 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://salsawageningen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Wageningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Wageningen

Bezoekers bekeken ook