Senadance

Senadance is een Dansschool gelegen aan Ireneplaats 122 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Senadance in Hellevoetsluis

Senadance is een Dansschool gelegen in Hellevoetsluis op Ireneplaats 122.

Kom erachter wat Senadance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Senadance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hellevoetsluis? Dan ben je bij Senadance op de juiste plek. Bij Senadance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Senadance in Hellevoetsluis is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ireneplaats 122 in Hellevoetsluis. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hellevoetsluis of niet, iedereen is welkom bij Senadance. Je kan Senadance telefonisch bereiken op: 31 181 318 728 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.senadance.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Senadance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Senadance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Senadance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Senadance

Bezoekers bekeken ook