SiDanza

SiDanza is een Balletschool gelegen aan Korte Kerkstraat 7A in Steensel.

Meer informatie over SiDanza in Steensel

SiDanza is een Balletschool gelegen in Steensel op Korte Kerkstraat 7A.

Kom erachter wat SiDanza voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SiDanza om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Steensel? Dan ben je bij SiDanza op de juiste plek. Bij SiDanza kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SiDanza in Steensel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Korte Kerkstraat 7A in Steensel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Steensel of niet, iedereen is welkom bij SiDanza. Je kan SiDanza telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sidanza.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SiDanza en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SiDanza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SiDanza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SiDanza

Bezoekers bekeken ook