Stichting Dans van de Morgenstond

Stichting Dans van de Morgenstond is een Dansschool gelegen aan Sittarderweg 145 in Heerlen.

Meer informatie over Stichting Dans van de Morgenstond in Heerlen

Stichting Dans van de Morgenstond is een Dansschool gelegen in Heerlen op Sittarderweg 145.

Kom erachter wat Stichting Dans van de Morgenstond voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stichting Dans van de Morgenstond om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Stichting Dans van de Morgenstond op de juiste plek. Bij Stichting Dans van de Morgenstond kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stichting Dans van de Morgenstond in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sittarderweg 145 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij Stichting Dans van de Morgenstond. Je kan Stichting Dans van de Morgenstond telefonisch bereiken op: 31 6 54917136 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bellydance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stichting Dans van de Morgenstond en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting Dans van de Morgenstond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dans van de Morgenstond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Dans van de Morgenstond

Bezoekers bekeken ook