Studio In Dans

Studio In Dans is een Dansschool gelegen aan C. Missetstraat 3 in Doetinchem.

Meer informatie over Studio In Dans in Doetinchem

Studio In Dans is een Dansschool gelegen in Doetinchem op C. Missetstraat 3.

Kom erachter wat Studio In Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio In Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij Studio In Dans op de juiste plek. Bij Studio In Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio In Dans in Doetinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan C. Missetstraat 3 in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen is welkom bij Studio In Dans. Je kan Studio In Dans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.indans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio In Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio In Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio In Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio In Dans

Bezoekers bekeken ook