Salsa Emmen

Salsa Emmen is een Dansschool gelegen aan Dalipassage 8 in Emmen.

Meer informatie over Salsa Emmen in Emmen

Salsa Emmen is een Dansschool gelegen in Emmen op Dalipassage 8.

Kom erachter wat Salsa Emmen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Emmen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Emmen? Dan ben je bij Salsa Emmen op de juiste plek. Bij Salsa Emmen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Emmen in Emmen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dalipassage 8 in Emmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmen of niet, iedereen is welkom bij Salsa Emmen. Je kan Salsa Emmen telefonisch bereiken op: 31 6 51087506 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salsainemmen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Emmen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Emmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Emmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Emmen

Bezoekers bekeken ook