Style-dancing

Style-dancing is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 54 in Rosmalen.

Meer informatie over Style-dancing in Rosmalen

Style-dancing is een Dansschool gelegen in Rosmalen op Dorpsstraat 54.

Kom erachter wat Style-dancing voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Style-dancing om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Style-dancing op de juiste plek. Bij Style-dancing kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Style-dancing in Rosmalen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 54 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Style-dancing. Je kan Style-dancing telefonisch bereiken op: 31 6 48460977 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.styledancing.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Style-dancing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Style-dancing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Style-dancing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Style-dancing

Bezoekers bekeken ook