Totally Dance

Totally Dance is een Dansschool gelegen aan Koningstraat 64 in Beverwijk.

Meer informatie over Totally Dance in Beverwijk

Totally Dance is een Dansschool gelegen in Beverwijk op Koningstraat 64.

Kom erachter wat Totally Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Totally Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beverwijk? Dan ben je bij Totally Dance op de juiste plek. Bij Totally Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Totally Dance in Beverwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Koningstraat 64 in Beverwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beverwijk of niet, iedereen is welkom bij Totally Dance. Je kan Totally Dance telefonisch bereiken op: 31 251 707 530 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.totallydance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Totally Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Totally Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Totally Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Totally Dance

Bezoekers bekeken ook