Tam-Dance

Tam-Dance is een Dansschool gelegen aan Jan Truyenstraat 4 in Roermond.

Meer informatie over Tam-Dance in Roermond

Tam-Dance is een Dansschool gelegen in Roermond op Jan Truyenstraat 4.

Kom erachter wat Tam-Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Tam-Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Tam-Dance op de juiste plek. Bij Tam-Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Tam-Dance in Roermond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan Truyenstraat 4 in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen is welkom bij Tam-Dance. Je kan Tam-Dance telefonisch bereiken op: 31 475 330 953 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Tam-Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tam-Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tam-Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Tam-Dance

Bezoekers bekeken ook