Tango Jubilo

Tango Jubilo is een Dansschool gelegen aan Vissersdijk 30 in Gorinchem.

Meer informatie over Tango Jubilo in Gorinchem

Tango Jubilo is een Dansschool gelegen in Gorinchem op Vissersdijk 30.

Kom erachter wat Tango Jubilo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Tango Jubilo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Tango Jubilo op de juiste plek. Bij Tango Jubilo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Tango Jubilo in Gorinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Vissersdijk 30 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Tango Jubilo. Je kan Tango Jubilo telefonisch bereiken op: 31 6 33101525 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.tangojubilo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Tango Jubilo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Tango Jubilo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Jubilo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Tango Jubilo

Bezoekers bekeken ook