The Legacy

The Legacy is een Dansschool gelegen aan Waddenweg 4 in Delfzijl.

Meer informatie over The Legacy in Delfzijl

The Legacy is een Dansschool gelegen in Delfzijl op Waddenweg 4.

Kom erachter wat The Legacy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek The Legacy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Delfzijl? Dan ben je bij The Legacy op de juiste plek. Bij The Legacy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

The Legacy in Delfzijl is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Waddenweg 4 in Delfzijl. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delfzijl of niet, iedereen is welkom bij The Legacy. Je kan The Legacy telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolthelegacy.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar The Legacy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Legacy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Legacy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Legacy

Bezoekers bekeken ook