Funky Factory

Funky Factory is een Dansschool gelegen aan in .

Meer informatie over Funky Factory in

Funky Factory is een Dansschool gelegen in op .

Kom erachter wat Funky Factory voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Funky Factory om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van ? Dan ben je bij Funky Factory op de juiste plek. Bij Funky Factory kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Funky Factory in is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen is welkom bij Funky Factory. Je kan Funky Factory telefonisch bereiken op: 31 6 25381275 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://funky-factory.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Funky Factory en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Funky Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funky Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Funky Factory

Bezoekers bekeken ook