1. overige producten
  2. 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging.

19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. Op deze pagina weet je precies wat 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

Omschrijving van 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging.

Deze 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set is perfect voor iedereen die van verzorgde nagels houdt. De set bevat een nagelvijl, nageltang, nagelschaartje en huidverzorgingsproducten. De nagelvijl heeft een ergonomisch ontwerp met een zachte grip om gemakkelijk te gebruiken te zijn. Het heeft een unieke vorm en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor een lange levensduur. Met de nagelvijl kunt u eenvoudig nagels vijlen en krijgt u mooie, gladde nagels. De nageltang is een zeer krachtige en precieze tang die perfect is voor het knippen van harde, dunne en dikke nagels. Het heeft een duurzaam ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit set bevat ook een nagelschaartje die kan worden gebruikt om kleine oneffenheden te verwijderen, zoals kleine stukjes huid of nagelriemen. Het heeft een scherp design dat eruit ziet als een klassiek schaartje, maar is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Daarnaast zit er ook e.

Veelgestelde vragen over 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging.

19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van

De kleur waarin 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. bestaat uit de volgende ingrediënten:

19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt 19-delige Professionele Manicure Set Pedicure set met Nagelvijl Nageltang Nagelset met Nagelschaartje Huidverzorging. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica