1. overige producten
  2. Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper.

Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. Op deze pagina weet je precies wat Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper.

Kleur

Groen

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

87 g

Omschrijving van Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper.

De Christian Deluxe Baby Nagelvijl-Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper is een geweldige manier om je handen en nagels er fantastisch uit te laten zien. Deze elektrische vijl is veilig en draadloos, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is ook de perfecte manier om je nagels gezond en in perfecte staat te houden. Deze set bevat ook een nagelschaartje en een nagelknipper, waarmee je je nagels en nagelriemen gemakkelijk kunt verzorgen. De vijl is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen, zodat je het gehele gezin kunt verzorgen. Het is ook een ideaal geschenk voor iedereen met een passie voor schoonheid en verzorging. De vijl is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stille, krachtige motor. Het is ook zeer energiezuinig, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de stroomrekening.

Veelgestelde vragen over Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper.

Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 87 g

De kleur waarin Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. verkocht wordt is Groen. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Christian Deluxe Baby Nagelvijl - Manicureset Verzorgingsset Nagelschaartje Nagelknipper. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica