1. overige producten
  2. Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset.

Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. Op deze pagina weet je precies wat Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset.

Kleur

Nageltang

Ingrediënten

Inhoud

75 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.11 kg

Omschrijving van Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset.

Deze manicureset voor teennagels bevat ook een teennagelknipper, waarmee u gemakkelijk nagels kunt knippen en kunt verzorgen. De knipper is voorzien van een kleine haak aan de zijkant, waarmee u kalknagels kunt verwijderen. Met deze knipper kunt u ook moeilijk bereikbare delen van uw nagels bereiken. Deze pedicureset voor teennagels is een must-have voor elke man of vrouw die kwaliteitsproducten wil gebruiken voor het verzorgen van hun voeten. De tang is licht van gewicht en heeft een ergonomische grip. Hiermee is het makkelijk om de juiste hoeveelheid druk uit te oefenen op de nagels zonder te veel druk uit te oefenen. De tang is ook voorzien van een antislip greep wat een veilig gevoel geeft tijdens het gebruik. Deze professionele nageltang voor teennagels is perfect voor het knippen, verzorgen en trimmen van teennagels. Met deze set kunt u uw voeten verzorgen en uw nagels mooi in vorm houden. De set is eenvoudig in gebruik en is een must-have voor elke voetverzorging.

Veelgestelde vragen over Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset.

Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. wordt verkocht met een inhoud van 75 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.11 kg

De kleur waarin Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. verkocht wordt is Nageltang. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nageltang voor harde teennagels Manicureset Teennagelknipper Pedicureset. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica