1. overige producten
  2. Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel.

Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. Op deze pagina weet je precies wat Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel.

Kleur

Ingrediënten

C3H6O

Inhoud

500 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

0.51 kg

Omschrijving van Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel.

Met Aysun Aceton 500 ml heb je een professioneel product in handen om je nagels te verzorgen en te beschermen. Dit product is speciaal gemaakt voor het vlug en efficiënt verwijderen van nagellak, gellak, gelpolish, acrylgel en polygel. Het is sterk ontvettend en kan gebruikt worden als nagellakremover, maar ook voor het verwijderen van kleefpleister en om als algemene ontvetter te gebruiken. Voordat je de aceton gebruikt, is het aan te raden om de gelakte nagel vooraf te vijlen, zodat deze compleet mat staat. Ook is het belangrijk om hiermee rekening te houden: aceton mag nooit op wonden of open huid gebruikt worden. Na gebruik van aceton of nagellakremover, is het aan te raden om nagelriemolie te gebruiken om de broze en droge nagels, maar ook de nagelriemen te hydrateren.

Veelgestelde vragen over Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel.

Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. wordt verkocht met een inhoud van 500 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.51 kg

De kleur waarin Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. bestaat uit de volgende ingrediënten:

C3H6O

Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Aceton 500 ml Aysun voor een vlotte verwijdering van nagellak, gellak, gelpolish,acrylgel,polygel. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica