1. overige producten
  2. Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips.

Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. Op deze pagina weet je precies wat Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Gemaakt van Plastic.

Inhoud

15 g

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

25 g

Omschrijving van Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips.

Deze Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem, is een perfecte oplossing voor het ondersteunen van siliconen nagel tips tijdens het aanbrengen van gel. Deze nagelclips zijn gemaakt van duurzaam kunststof, zodat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en meermaals gebruikt kunnen worden. De klem is voorzien van een verstelbare riem, waarmee je de klem gemakkelijk om de nagel heen kunt krijgen. Met deze set van 5 stuks heb je altijd voldoende klemmen voor je nagels en kun je ze voor verschillende nagels gebruiken. De klemmen zijn universeel en universeel aan te passen. De klemmen zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een compact formaat, waardoor ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden en overal gebruikt kunnen worden. De klem is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kunt vinden die bij je eigen stijl past.

Veelgestelde vragen over Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips.

Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. wordt verkocht met een inhoud van 15 g. Het heeft tevens een gewicht van 25 g

De kleur waarin Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Gemaakt van Plastic.

Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Polygel klem Dual Form Klem Nagelklem 5 STUKS -Nagel Clip Voor Het Ondersteunen Van Siliconen Nagel Tips. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica