1. overige producten
  2. HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens.

HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. Op deze pagina weet je precies wat HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens.

Kleur

Wit

Ingrediënten

N.V.T

Inhoud

1.1 kg

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

Polen

1005 g

Omschrijving van HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens.

Met de HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over stofdeeltjes tijdens het manicureren. Deze innovatieve windmolens zijn uitgerust met een speciale absorbeerder die het stof direct opneemt, waardoor de werkplek schoon en comfortabel blijft. De absorbeerder is gemaakt van ecologisch leer, wat het beheer van de zuiverheid van de absorbeerder eenvoudig maakt. U hoeft alleen maar een vochtig doekje te gebruiken om het vuil te verwijderen. Bovendien heeft de HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens een lange levensduur. De windmolens zijn stevig gebouwd en worden geleverd met een speciale schakelaar die het energieverbuik vermindert, waardoor de windmolens langer meegaan. Bovendien zorgt het speciale ontwerp van de windmolens ervoor dat de manicure optimaal wordt geconcentreerd, waardoor u de best mogelijke resultaten krijgt.

Veelgestelde vragen over HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens.

HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. wordt verkocht met een inhoud van 1.1 kg. Het heeft tevens een gewicht van 1005 g

De kleur waarin HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. bestaat uit de volgende ingrediënten:

N.V.T

HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. vindt zijn origine in Polen. Dit is de plek waar HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt HIGHWALL manicure stof absorberend 3 windmolens. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica