1. overige producten
  2. Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME.

Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. Op deze pagina weet je precies wat Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME.

Kleur

Roze

Ingrediënten

INGREDIENTS: POLYISOBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, SYNTHETIC BEESWAX, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, AROMA, ALUMINUM BENZOATE, CI 15850, CI 45410, CI 77120, CI 77492, CI 77891

Inhoud

3 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.026 kg

Omschrijving van Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME.

De Depesche TOPModel Beauty and me lipgloss set is een schattig cadeau voor iedereen die een stijlvolle look wil creëren. De doppen zijn in de vorm van lieve diertjes, waaronder een teddy, panda en een kat. Elke lipgloss heeft een heerlijke geur van bessen, perzik of muffin. De lipgloss heeft een lichte glans, waardoor de lippen er natuurlijk en stralend uitzien. De lipgloss set is verkrijgbaar in 3 designs: teddy met roze lipgloss en de geur van blauwe bessen muffin, panda met lila lipgloss en geur van blauwe bessen en een kat met perzikkleurige lipgloss en de geur van perzik. De lipgloss heeft een prachtige glans en laat de lippen mooi stralen. Het is de perfecte aanvulling op elke make-up look en laat je er perfect uitzien. Het is een leuke en duurzame set met een schattig design en heerlijke geuren.

Veelgestelde vragen over Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME.

Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. wordt verkocht met een inhoud van 3 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.026 kg

De kleur waarin Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. verkocht wordt is Roze. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. bestaat uit de volgende ingrediënten:

INGREDIENTS: POLYISOBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, SYNTHETIC BEESWAX, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, AROMA, ALUMINUM BENZOATE, CI 15850, CI 45410, CI 77120, CI 77492, CI 77891

Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Depesche TOPModel lipgloss figuurtje BEAUTY AND ME. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica