1. overige producten
  2. Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM.

Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. Op deze pagina weet je precies wat Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Inhoud

4 l

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

1583 g

Omschrijving van Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM.

De tas is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en slijtage. Bovendien is de tas waterdicht en heeft hij een stevige sluiting om je benodigdheden veilig op te bergen. De afmetingen van de tas zijn 40 cm breed, 30 cm hoog en 14 cm diep. Het is een perfecte oplossing voor alle professionele stylisten, visagisten en nagelstylisten. De Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM is een geweldige oplossing voor het opbergen en vervoeren van al je make-up en andere beautybenodigdheden. De tas is stevig, duurzaam en waterdicht, waardoor je je spullen met een gerust hart kunt opbergen en meenemen. De verstelbare vakken bieden veel mogelijkheden om al je benodigdheden op te bergen, waardoor je altijd klaar bent voor elke situatie. Deze multifunctionele tas is een must-have voor alle professionele stylisten, visagisten en nagelstylisten.

Veelgestelde vragen over Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM.

Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. wordt verkocht met een inhoud van 4 l. Het heeft tevens een gewicht van 1583 g

De kleur waarin Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Cosmetica Koffer Make-up Koffer met verstelbare vakken Visagie en Nagelstyliste Beauty Koffer 40x30x14CM. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica