1. overige producten
  2. Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks.

Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. Op deze pagina weet je precies wat Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

50 stuks op ring

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

70 g

Omschrijving van Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks.

Met de Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks kun je al je mooie nagelcreaties en nagellak kleuren laten zien. Deze waaier bestaat uit 50 kleuren nagellak die je op een ring kunt bevestigen. Daarnaast heeft de waaier een handige schaal die je kunt gebruiken om de verschillende kleuren te vergelijken. Je kunt de waaier gemakkelijk meenemen naar een klantbezoek of gewoon thuis gebruiken. De Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks is ideaal voor zowel professionele nagelstylisten als voor consumenten. De ring waaier is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor het stevig en bestand is tegen vlekken en krassen. Deze waaier is een echte must-have voor iedereen die professioneel of gewoon thuis met nagels bezig is.

Veelgestelde vragen over Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks.

Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 70 g

De kleur waarin Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. bestaat uit de volgende ingrediënten:

50 stuks op ring

Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Eldur® Nagel Display Nagel Waaier op Ring 50 Stuks. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica