Aslian en Deborah Bachata

Aslian en Deborah Bachata is een Dansschool gelegen aan Schuttershofstraat in Middelburg.

Meer informatie over Aslian en Deborah Bachata in Middelburg

Aslian en Deborah Bachata is een Dansschool gelegen in Middelburg op Schuttershofstraat.

Kom erachter wat Aslian en Deborah Bachata voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Aslian en Deborah Bachata om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij Aslian en Deborah Bachata op de juiste plek. Bij Aslian en Deborah Bachata kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Aslian en Deborah Bachata in Middelburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schuttershofstraat in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij Aslian en Deborah Bachata. Je kan Aslian en Deborah Bachata telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.asliandeborahbachata.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Aslian en Deborah Bachata en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Aslian en Deborah Bachata? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aslian en Deborah Bachata het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Aslian en Deborah Bachata

Bezoekers bekeken ook