Balletschool Balance

Balletschool Balance is een Dansschool gelegen aan Santpoorterplein 28 in Haarlem.

Meer informatie over Balletschool Balance in Haarlem

Balletschool Balance is een Dansschool gelegen in Haarlem op Santpoorterplein 28.

Kom erachter wat Balletschool Balance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Balance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Balletschool Balance op de juiste plek. Bij Balletschool Balance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Balance in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Santpoorterplein 28 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Balance. Je kan Balletschool Balance telefonisch bereiken op: 31 20 634 3384 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolbalance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Balance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Balance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Balance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Balance

Bezoekers bekeken ook