Yasalsa

Yasalsa is een Dansschool gelegen aan Kazerneplein 10-1 in Arnhem.

Meer informatie over Yasalsa in Arnhem

Yasalsa is een Dansschool gelegen in Arnhem op Kazerneplein 10-1.

Kom erachter wat Yasalsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Yasalsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Yasalsa op de juiste plek. Bij Yasalsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Yasalsa in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kazerneplein 10-1 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Yasalsa. Je kan Yasalsa telefonisch bereiken op: 31 6 11392518 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yasalsa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Yasalsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yasalsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yasalsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Yasalsa

Bezoekers bekeken ook