Balletschool de Toverfluit

Balletschool de Toverfluit is een Dansschool gelegen aan Chasséstraat 64 in Amsterdam.

Meer informatie over Balletschool de Toverfluit in Amsterdam

Balletschool de Toverfluit is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Chasséstraat 64.

Kom erachter wat Balletschool de Toverfluit voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool de Toverfluit om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Balletschool de Toverfluit op de juiste plek. Bij Balletschool de Toverfluit kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool de Toverfluit in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Chasséstraat 64 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Balletschool de Toverfluit. Je kan Balletschool de Toverfluit telefonisch bereiken op: 31 6 28475161 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool de Toverfluit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool de Toverfluit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool de Toverfluit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool de Toverfluit

Bezoekers bekeken ook