Balletschool Maryanne van der Ploeg

Balletschool Maryanne van der Ploeg is een Dansschool gelegen aan Cornelis van Beverenstraat 36 in Dordrecht.

Meer informatie over Balletschool Maryanne van der Ploeg in Dordrecht

Balletschool Maryanne van der Ploeg is een Dansschool gelegen in Dordrecht op Cornelis van Beverenstraat 36.

Kom erachter wat Balletschool Maryanne van der Ploeg voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Maryanne van der Ploeg om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij Balletschool Maryanne van der Ploeg op de juiste plek. Bij Balletschool Maryanne van der Ploeg kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Maryanne van der Ploeg in Dordrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cornelis van Beverenstraat 36 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Maryanne van der Ploeg. Je kan Balletschool Maryanne van der Ploeg telefonisch bereiken op: 31 6 13199722 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolmvdp.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Maryanne van der Ploeg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Maryanne van der Ploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Maryanne van der Ploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Maryanne van der Ploeg

Bezoekers bekeken ook