Dancing Friends

Dancing Friends is een Dansschool gelegen aan Nederbrakelstraat 39 in Breda.

Meer informatie over Dancing Friends in Breda

Dancing Friends is een Dansschool gelegen in Breda op Nederbrakelstraat 39.

Kom erachter wat Dancing Friends voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancing Friends om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Breda? Dan ben je bij Dancing Friends op de juiste plek. Bij Dancing Friends kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancing Friends in Breda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nederbrakelstraat 39 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij Dancing Friends. Je kan Dancing Friends telefonisch bereiken op: 31 76 587 5060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancingfriends.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancing Friends en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancing Friends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancing Friends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancing Friends

Bezoekers bekeken ook