Dansschool en Fitnesscentrum Grease

Dansschool en Fitnesscentrum Grease is een Dansschool gelegen aan Waterloostraat 23 in Breda.

Meer informatie over Dansschool en Fitnesscentrum Grease in Breda

Dansschool en Fitnesscentrum Grease is een Dansschool gelegen in Breda op Waterloostraat 23.

Kom erachter wat Dansschool en Fitnesscentrum Grease voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool en Fitnesscentrum Grease om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Breda? Dan ben je bij Dansschool en Fitnesscentrum Grease op de juiste plek. Bij Dansschool en Fitnesscentrum Grease kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool en Fitnesscentrum Grease in Breda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Waterloostraat 23 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij Dansschool en Fitnesscentrum Grease. Je kan Dansschool en Fitnesscentrum Grease telefonisch bereiken op: 31 76 571 6803 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.greasestudio.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool en Fitnesscentrum Grease en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool en Fitnesscentrum Grease? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool en Fitnesscentrum Grease het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool en Fitnesscentrum Grease

Bezoekers bekeken ook