Desdemona Dance

Desdemona Dance is een Dansschool gelegen aan Venrayseweg 9 in Overloon.

Meer informatie over Desdemona Dance in Overloon

Desdemona Dance is een Dansschool gelegen in Overloon op Venrayseweg 9.

Kom erachter wat Desdemona Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Desdemona Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Overloon? Dan ben je bij Desdemona Dance op de juiste plek. Bij Desdemona Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Desdemona Dance in Overloon is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Venrayseweg 9 in Overloon. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Overloon of niet, iedereen is welkom bij Desdemona Dance. Je kan Desdemona Dance telefonisch bereiken op: 31 478 642 787 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desdemonadance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Desdemona Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Desdemona Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desdemona Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Desdemona Dance

Bezoekers bekeken ook