Sanstha Amrit

Sanstha Amrit is een Dansschool gelegen aan Beusichemsedijk 23 in Culemborg.

Meer informatie over Sanstha Amrit in Culemborg

Sanstha Amrit is een Dansschool gelegen in Culemborg op Beusichemsedijk 23.

Kom erachter wat Sanstha Amrit voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Sanstha Amrit om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Culemborg? Dan ben je bij Sanstha Amrit op de juiste plek. Bij Sanstha Amrit kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sanstha Amrit in Culemborg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Beusichemsedijk 23 in Culemborg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Culemborg of niet, iedereen is welkom bij Sanstha Amrit. Je kan Sanstha Amrit telefonisch bereiken op: 31 6 28249929 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sanstha-amrit.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Sanstha Amrit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sanstha Amrit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sanstha Amrit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sanstha Amrit

Bezoekers bekeken ook