Dansschool Kim

Dansschool Kim is een Dansschool gelegen aan Oranjestraat 21 in Boxmeer.

Meer informatie over Dansschool Kim in Boxmeer

Dansschool Kim is een Dansschool gelegen in Boxmeer op Oranjestraat 21.

Kom erachter wat Dansschool Kim voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kim om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Boxmeer? Dan ben je bij Dansschool Kim op de juiste plek. Bij Dansschool Kim kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kim in Boxmeer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oranjestraat 21 in Boxmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxmeer of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kim. Je kan Dansschool Kim telefonisch bereiken op: 31 6 55533765 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kim en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kim

Bezoekers bekeken ook