Balletstudio Stella van Wanrooij

Balletstudio Stella van Wanrooij is een Dansschool gelegen aan Vijverlaan 18A in Wijchen.

Meer informatie over Balletstudio Stella van Wanrooij in Wijchen

Balletstudio Stella van Wanrooij is een Dansschool gelegen in Wijchen op Vijverlaan 18A.

Kom erachter wat Balletstudio Stella van Wanrooij voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Stella van Wanrooij om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Balletstudio Stella van Wanrooij op de juiste plek. Bij Balletstudio Stella van Wanrooij kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Stella van Wanrooij in Wijchen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Vijverlaan 18A in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Stella van Wanrooij. Je kan Balletstudio Stella van Wanrooij telefonisch bereiken op: 31 24 641 7775 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletstudiostellavanwanrooij.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Stella van Wanrooij en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Stella van Wanrooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Stella van Wanrooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Stella van Wanrooij

Bezoekers bekeken ook