Fun Dance

Fun Dance is een Dansschool gelegen aan Industrieweg 30, 1 hoog in Giessen.

Meer informatie over Fun Dance in Giessen

Fun Dance is een Dansschool gelegen in Giessen op Industrieweg 30, 1 hoog.

Kom erachter wat Fun Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Fun Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Giessen? Dan ben je bij Fun Dance op de juiste plek. Bij Fun Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fun Dance in Giessen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Industrieweg 30, 1 hoog in Giessen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Giessen of niet, iedereen is welkom bij Fun Dance. Je kan Fun Dance telefonisch bereiken op: 31 6 42457800 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Fun Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fun Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Fun Dance

Bezoekers bekeken ook