Biodanza met Elly in Helmond

Biodanza met Elly in Helmond is een Dansschool gelegen aan Kromme Steenweg 16 in Helmond.

Meer informatie over Biodanza met Elly in Helmond in Helmond

Biodanza met Elly in Helmond is een Dansschool gelegen in Helmond op Kromme Steenweg 16.

Kom erachter wat Biodanza met Elly in Helmond voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Elly in Helmond om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Biodanza met Elly in Helmond op de juiste plek. Bij Biodanza met Elly in Helmond kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Elly in Helmond in Helmond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kromme Steenweg 16 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Elly in Helmond. Je kan Biodanza met Elly in Helmond telefonisch bereiken op: 31 6 10766361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.biodanzametelly.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Elly in Helmond en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Elly in Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Elly in Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Elly in Helmond

Bezoekers bekeken ook