Dans in Zeeland

Dans in Zeeland is een gelegen aan Oude Vismarkt 1 in Goes.

Meer informatie over Dans in Zeeland in Goes

Dans in Zeeland is een gelegen in Goes op Oude Vismarkt 1.

Kom erachter wat Dans in Zeeland voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans in Zeeland om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een in de buurt van Goes? Dan ben je bij Dans in Zeeland op de juiste plek. Bij Dans in Zeeland kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans in Zeeland in Goes is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze is gelegen aan Oude Vismarkt 1 in Goes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goes of niet, iedereen is welkom bij Dans in Zeeland. Je kan Dans in Zeeland telefonisch bereiken op: 31 113 232 281 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dan-zee.nl/faciliteiten/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans in Zeeland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans in Zeeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans in Zeeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans in Zeeland

Bezoekers bekeken ook