1. overige producten
  2. RefectoCil Oxidant Waterstof 3.

RefectoCil Oxidant Waterstof 3.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor RefectoCil Oxidant Waterstof 3. Op deze pagina weet je precies wat RefectoCil Oxidant Waterstof 3. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of RefectoCil Oxidant Waterstof 3. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties RefectoCil Oxidant Waterstof 3.

Kleur

Creme

Ingrediënten

Aqua, Hydrogen Peroxide, Triethanolamine, Phosphoric Acid, C12-13 Pareth-9.

Inhoud

100 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

125 g

Omschrijving van RefectoCil Oxidant Waterstof 3.

Refectocil Oxidant Waterstof 3% is een innovatieve formule die perfect is afgestemd voor gebruik met Refectocil Wimper en Wenkbrauw Verf. Het is ontworpen om de kleur intenser te maken en het resultaat te versterken. De Oxidant Waterstof 3% is vrij van ammoniak en daardoor mild voor de ogen. Het is zacht voor de ogen en veroorzaakt geen ongemak. Het geeft een natuurlijke, zachte look. De RefectoCil Oxidant Waterstof 3% is een professioneel product dat een optimaal resultaat garandeert. Met deze Oxidant Waterstof 3% kunt u eenvoudig en snel de wenkbrauwen en wimpers verven met een intense, lange-houdende kleur. Het product is gemakkelijk aan te brengen en veroorzaakt geen irritatie of roodheid. Het is ook waterbestendig en blijft lang zitten. Met deze Oxidant Waterstof 3% kunt u een natuurlijke en professionele look creëren.

Veelgestelde vragen over RefectoCil Oxidant Waterstof 3.

RefectoCil Oxidant Waterstof 3. wordt verkocht met een inhoud van 100 ml. Het heeft tevens een gewicht van 125 g

De kleur waarin RefectoCil Oxidant Waterstof 3. verkocht wordt is Creme. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

RefectoCil Oxidant Waterstof 3. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Hydrogen Peroxide, Triethanolamine, Phosphoric Acid, C12-13 Pareth-9.

RefectoCil Oxidant Waterstof 3. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar RefectoCil Oxidant Waterstof 3. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat RefectoCil Oxidant Waterstof 3. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt RefectoCil Oxidant Waterstof 3. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica